Tragédia

2022.05.31. 13:14

Megdöbbentő: csecsemőjét ölte meg a komlói nő (videó) - Frissítve

A gyanú szerint az édesanya vízbe fojtotta a két hónapos kisfiát Komlón.

forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz egy 28 éves nő ellen. A gyanú szerint a komlói nő 2022. május 30-án délután az otthonuk fürdőkádjában vízbe fojtotta a két hónapos gyermekét. A kisfiúra az épp látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal hívták a központi segélyhívószámot, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök az anyát a helyszínen elfogták, majd előállították a főkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, amely során részletes, beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

A bűncselekmény körülményeit a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Frissítve ( 19:30)

A Bors megtudta, hogy az anya, Evelin gyógyszerész végzettségű, míg a férje, Szabolcs, akivel 2020 augusztusában házasodtak össze kamionosként dolgozik, a gyermeküket pedig Nimródnak hívták. A szülők már több mint tíz éve alkottak egy párt.

A Bors megtudta, hogy az anyát, Evelint az ismerősei mintaanyának tartották, a gyógyszerészként dolgozó nő már nagyon várta első gyermekét. Mikor Nimród megszületett, szinte kivirult: 

- Nagyon boldogan és hatalmas örömmel várták a kicsit, mindent megadtak neki már megszületése előtt és után is - mesélték a szomszédok a Borsnak - Evelin ezután is örömmel, boldogan tologatta a kicsit, csuda édes fiúcska volt. Egyébként is nagyon büszkén beszélt róla, álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen lenne a háttérben - ingatta a fejét.

A környékbeliek elárulták, hogy Evelin férje, Szabolcs, bár kamionosként dolgozott, de sokat volt otthon, segített feleségének, alig várta, hogy kisfiával is tölthessen időt.

A tragédiát senki nem látta előre a helybeliek közül, döbbenten látták, hogy hétfő délután rendőrök tucatja árasztja el az utcát, elképzelni sem tudták, mi történhetett a mintacsaládnak tartott M.-éknél. 

- Először a rendőröket láttuk meg, aztán pedig érkeztek a rokonok is. Szívszaggató volt látni, ahogy összekapaszkodva zokogtak együtt - ingatta a fejét szomorúan az asszony. Egy idő után Szabolcs is hazatért, az apuka összeomlott a történtek után, az odarohanó szülőkkel együtt síratta imádott kisfiát.

Evelint ezután elvitték a rendőrök, ahol az asszony részletes beismerő vallomást tett, házukban azóta nem láttak mozgást. - Csend van, a hátunk is borsódzik. Pedig alig pár napja még vidáman tologatta a kicsit Evelin. Felfogni sem tudjuk. Reméljük, szegény férje nem roppan össze, és kibírja valahogy ezt az időszakot - mondták. Nem kizárt, hogy Evelint szülés utáni depresszió gyötörte. Ezt nem ritkán a hormonok okozzák.

Forrás: BorsOnline a cikk ide kattintva érhető el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában