Ne dőljünk be a csalóknak!

2022.06.17. 16:40

Egy pohár víz 300 ezer forintba került

Egy régi fortéllyal szerezte meg egy férfi egy idős nő megtakarított pénzét a napokban Pécs belvárosában. A trükk az volt, hogy elterelte a tulajdonos figyelmét, közben elvette az eldugott pénzt. 

Fotó: Shutterstock

Az elmúlt napokban két nyomozó járta végig a Nagy Lajos király úti boltokat, vendéglőket, hogy bekérjék az üzletek kamerafelvételeit egy bűnügy felderítése végett. Úgy tudjuk, egy fiatalember június 15-én délelőtt leszólított egy idős nőt a Nagy Lajos király útján.

 A beszélgetés során a fiatalember megkérdezte a nőtől, hogy feltudna-e váltani neki egy 20 ezrest. Mivel a nyugdíjasnál nem volt annyi pénz, és megbízott a fiatalemberben, így közölte vele, hogy a lakásán feltudja váltani a pénzt. A férfi a nyugdíjast hazakísérte, és kifigyelte, hogy hol tartja a megtakarított pénzét, majd egy pohár vizet kért a nőtől. 

Míg a lakástulajdonos a konyhába ment a vízért, addig férfi belépet a szobába, és a szekrényből elvette az elrejtett pénzt, információink szerint több mint 300 ezer forintot, majd távozott. A rendőrség lopás miatt nyomoz az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában