Volt munka rendesen

2022.06.21. 14:59

Jelentősebb beavatkozásokhoz riasztották hétfőn a tűzoltókat

Tegnap tíz esetben riasztották a baranyai tűzoltókat, mutatjuk a jelentősebb beavatkozásokat.

bama.hu (forrás: BMKI)

Fotó: Shutterstock

Áthajtott a körforgalmon, majd az út melletti füves területen állt meg egy személyautó Pogány külterületén hétfőn reggel. Az autóban csak a sofőr utazott, aki könnyebben sérült a balesetben. A pécsi hivatásos tűzoltók egy sugár fedezete mellett áramtalanították a járművet. 

Jelzett a szén-monoxid érzékelő egy mohácsi társasház lakásában, a Szent János utcában. Az ott lakók azonnal elhagyták a lakást és értesítették a katasztrófavédelmet. A mohácsi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek – kis mennyiségben kimutatható volt a mérgező gáz. A gázszolgáltató munkatársa lekötötte a gázkazánt a hálózatról. Személyi sérülés nem történt.

Terményszárítóhoz épített siló teteje, szállítószalag és elektromos berendezések égtek Szigetváron hétfőn délután. A szigetvári hivatásos tűzoltók a siló oldalán lévő fém létrán felmásztak a siló tetejére, majd a Baranya megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat. A szárítóban és a silóban árpát tároltak – miután kiürítették, a pécsi létraszer kosarából vízzel elárasztották az építményeket. A tűzoltók a szomszédos épületet hőkamera segítségével átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában