Figyeljünk oda!

2022.06.28. 14:38

Segédmotoros és egy személyautó ütközött kedden a pécsi Táncsics Mihály utcában

Zs. J.

Fotó: Váradi Gábor

A helyszínre rendőrautó, mentő érkezett. Úgy tudjuk, a balesetben a motoros könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja.

A nyári időszakban több motoros van jelen az utakon. A rendőrség felhívja az autósok figyelmét, hogy vezessenek türelmesen, toleránsan, az „Elsőbbségadás kötelező”, illetve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblák szabályait a kétkerekűvel közlekedők esetében is kivétel nélkül tartsák be. 

– A motoros pedig viseljen mindig bukósisakot, védőruhát, kesztyűt, csizmát, protektort, és a sötétben láthatósági mellényt – említette meg közleményében a rendőrség.

Júniusban több motoros baleset volt a megyében. Túronynál egy motoros Harkány irányából Pécs irányába tartott, amikor áttért egy kanyarban a szembe lévő sávba, így ütközött neki egy személyautóval, a motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Pécsen a Plázánál szintén egy motoros ütközött egy autóval, itt a motoros bordatörést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!