Brutális baleset, négy mentő volt a helyszínen

2022.07.07. 09:35

Hét autó ütközött csütörtök délelőtt a Siklósi úti kereszteződésben (Videó) - Galéria

Közlekedési baleset történt a Siklósi úti kereszteződésben csütörtök délelőtt. 

Az esettel kapcsolatban felkerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot. Csetényi Éva r. százados, sajtóreferens tájékoztatta lapunkat, hogy összesen hét személyautó ütközött össze. Információink szerint egy autó haladt kifelé a városból, amikor a Malétár Pál utca felől közlekedő személyautóval ütközött. Az ütközés következtében a városból kifelé haladó jármű megpördült, és a János Pál utca felől álló kocsisorban öt autóval ütközött. 

A szemtanúk elmondása szerint a városból kifelé tartó autó a zöld jelzésen haladt át a kereszteződésben, amikor oldalról - a piros jelzés ellenére - érkező jármű belehajtott.

Négy mentőautó érkezett a helyszínre, illetve a gyerekmentő. Két autónak az eleje sérült meg, egynek a hátulja törött a felismerhetetlenségig, illetve egynek az oldalán láthatók sérülések.

Információink szerint a balesetben a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának két játékosa is érintett, mindketten kapusok. 

- Szabályosan mentünk, az volt a szerencse, hogy lefékeztünk - nyilatkozta Budzsáklia Benett.

Elsődleges információink alapján a balesetben hárman súlyosan megsérültek, és egy gyermeket kórházba szállítottak megfigyelésre. 

A rendőrség eltereli a forgalmat a Mömax áruház, és a Kanizsai Dorottya utca felé. 

A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában