Öt évig gondolkodhat, hogy miért ütött

2022.07.01. 13:31

Majdnem halálra verte az élettársával ölelkező férfit a féltékeny társ egy pécsi lakásban

Szinte halálra verte az élettársával ölelkező férfit a féltékeny társ, akit tettért a Pécsi Törvényszék a napokban megtartott nyilvános előkészítő ülésen öt év börtönre ítélte.

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

A nő élettársával egy pécsi lakásban éltek, mikor meglátogatta őket egyik ismerősük. A nő a régi baráttal együtt italozott 2021 szeptemberében, körülbelül két liter bort fogyasztottak el. A nő kedvelte a férfit, ezért megcsókolta őt. A férfi ennek hatására szorosan magához ölelte a nőt.  

Ekkor lépett be a helyiségbe a nő élettársa, aki a látottak miatt ideges lett. A férfit az ágyra lökte, és ököllel ütlegelni kezdte. A bántalmazott férfinek sikerült kimenekülni az épületből, ám a házigazda után futott. Az udvaron utólérte, és tovább ütötte kézzel, bottal és meg is rúgta őt.

A bántalmazott férfi értesítette az Országos Mentőszolgálatot, akik kórházba szállította. Bordatöréseket, tüdőzúzódást, illetve mellkasi folyadékgyülem alakult ki nála, mely miatt légzéstámogatásra szorult, a mellkasi folyadékot le kellett csapolni. A mellkasi sérülések közvetett életveszélyes sérülések voltak. A bélfodor és májsérülések következtében aktív hasüregi vérzés jelentkezett, amit sürgősen műtéti úton kellett ellátni, ezek közvetlen életveszélyes sérülésnek minősülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában