Pályakezdőket is felvesznek

2022.07.21. 16:31

Négylábú munkatársakat keres a NAV

Zsigmond József

Fotó: Cseh Gábor

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. A tíz és harminchat hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú kutyusok gazdái augusztus ötödikéig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a kutyavásárra. A kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, chippel ellátott kutyákat várnak. Ivarra, fajtára vonatkozó megkötés nincs. A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai augusztus ötödikéig küldhetik el kezdőajánlatukat az adóhatóságnak a [email protected] e-mail-címre.

A levélben a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát, a gazda e-mail-címét, adatait, FELIR-azonosítóját kell megadni, illetve jelezni kell azt is, hogy az eladó magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – küldi ajánlatát. A hivatal felveszi a kapcsolatot azokkal, akiktől második, konkrét ajánlatot is kér. A sikeres keresőkutya-jelöltek először huszonegy napos próbaidőre kerülnek a kiképzőkhöz. 

Mint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal lapunkhoz eljuttatott közleményében írta, várja a négylábú tehetségeket, amelyek a jövő sikeres keresőkutyái lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!