Csontját törte

2022.07.12. 15:01

Durva hallucinációt okozott a teaszeánsz, nyomoznak a rendőrök - FRISSÍTVE

A siklósi erdőben öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá egy valóságshow-szereplőre - adta hírül a Bors

Az eset részleteit mozaikszerűen kibontó értesülések meglehetősen talányos történetet rajzolnak. Egy informátor úgy tájékoztatott, hogy az ügy sérültjét életveszélyes állapotban találták meg, kórházba szállítása után több órás műtétet hajtottak végre rajta. Az előzményekről többen úgy értesültek, hogy egy több fős társaság teaszeánszot tartott a városközeli erdőben. A fogyasztott főzet hatására az egyik résztvevő pánikszerűen az erdőbe rohant. A többi résztvevő őt órákig nem találta, végül súlyos állapotban, több csontját eltörve került elő.

Az esettel kapcsolatos hivatalos információért kerestük a rendőrséget. Annyit közöltek, hogy a rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták. Arról is informáltak továbbá, hogy az esettel kapcsolatban kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

Frissítés (16:00)

Az interneten olyan hírek keringenek, miszerint a VV szereplő nem más, mint a 2003-as évadban feltűnt Béres Anett. A Bors munkatársa próbálta őt elérni a telefonján, azonban az ki volt kapcsolva és más fórumon sem tudtak kapcsolatba lépni vele.

 

Forrás: Bors/Youtube

Mivel a bizonytalan eredetű hírek miatt sokan aggódnak Anettért, megkeresték az édesanyját, hogy elejét vegyék a találgatásoknak. A Bors azt írja, hogy Anikó hallhatóan felfokozott lelkiállapotban válaszolt kérdéseikre. Nem cáfolta, hogy a lánya lenne a szóban forgó Való Világ szereplő, de érthető módon nem kívánt erről bővebben nyilatkozni. Amikor a lánya hogylétéről kérdezték, röviden csak annyit felelt:

Csak a családra tartozik az igazság és senki másra

– jelentette ki Anett édesanyja, hozzátéve: hidegen hagyja, hogy ki mit beszél, csak azt szeretné, ha mindenki békén hagyná őket, hiszen van elég bajuk. 

Sáfrány Emese is megszólalt az ügyben (16:28)

A komlóról elszármazott híresség, légi-akrobata, ex-felnőttfilmes az Instagram-oldalán a 24 órán belül eltűnő story-ban kedd délután négy után közölte, hogy 

a hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam, pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga azt kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem teljes mértékben cáfolom. Bízom benne Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok, ennél többet beszélni az ügyről.

Frissítés:

Információink szerint vasárnap kora délután baranyai polgárőrök is csatlakoztak a rendőrségi kereséshez. Útközben kiderült, hogy több polgárőrre is szükség lesz. Szőlők és sűrű erdős részen keresték Anettet, akinek a telefonja kicsörgött, de azt nem vette fel, amikor hívták. 

Hogy milyen eseményen vett részt, azt nem tudni, de mint kiderült, hallucinogén hatású ayahuasca teát ittak a szeánszon. 

Fotó: MW

Kvaddal, autókkal, drónokkal, és kutyákkal is keresték az eltűnt személyt. Hatalmas területet vizsgáltak át, de sötétedésig nem bukkantak a nyomára, másnap reggel kezdték volna újra a kutatást, de reggel 6 óra környékén a lányt szőlő munkások találták meg, a hegy másik részénél, közel az átjátszóhoz. Hogy meztelen lett volna, azt informátorunk nem erősítette meg, de a bokája és a bordája eltört.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában