Jó summa ütheti a markunkat

2022.07.09. 17:31

Továbbra is jutalom jár a körözött pécsi születésű férfi nyomravezetőjének

Továbbra is a rendőrség körözési toplistáján áll a pécsi születésű Egri Norbert, akit már 2019 elején is nagy erőkkel kerestettek a hatóságok.

M. R.

Fotó: Shutterstock

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság körözési eljárást folytat csalás, valamint ittas járművezetés miatt elrendelt nemzeti, európai és nemzetközi elfogatóparancsai alapján Egri Norbert ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 45 éves férfi ismeretlen helyen tartózkodik.

A férfi a vele szemben jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrség továbbra is 200 000 forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a körözött személyre.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Egri Norbert felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!