A körülményeket még vizsgálják

2022.09.13. 15:11

Halálos tűzeset Himesházán: holttestet is találtak a tűzoltók a kigyulladt családi házban

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint a katasztrófavédelemtől megtudtuk, a délutáni himesházi tűzesetben berendezési tárgyak és szemét gyulladt ki egy családi ház egyik helyiségében a Kossuth Lajos utcában. A mohácsi és a véméndi tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat.

Ma reggel Beremenden is beavatkoztak a tűzoltók. A településen a tűz a Kossuth utcában keletkezett. Egy családi házzal egybeépített garázs gyulladt ki és égett teljes terjedelmében. A lángokat a siklósi és a villányi tűzoltók fékezték meg.

Frissítés (15:59)

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint tűz keletkezett a Baranya megyei Himesháza egyik családi házában. Három járművel tizenegy tűzoltó vonult a helyszínre. A Kossuth Lajos utcai parasztház egyik szobájában bútorok és szemét égett négy négyzetméteren. Az egységek néhány perc alatt megfékezték a lángokat, azonban az oltási munkálatok közben egy holttestet találtak.

A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!