Lezárták a nyomozást

2022.10.29. 19:16

Ittasan okozott súlyos balesetet az oroszlói férfi

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak az oroszlói férfinak az ügyében, aki ittasan ült a volán mögé, majd balesetet okozott. 

Zs. J.

Fotó: Burbun Ilya

Járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetése miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 49 éves oroszlói férfi ellen. A férfi idén július 30-án kocsijával Kétújfaluból Szörény irányába haladt, mikor elvesztette uralmát a jármű felett, és az út menti vízelvezető árokba hajtott. 

A rendőri intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, amelyet későbbi szakértői vizsgálat is alátámasztott. A rendőrök megállapították azt is, hogy a gépkocsivezető egy forgalomból kivont autóval közlekedett úgy, hogy egyáltalán nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

A baleset során a gépjárműben utasként helyet foglaló férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Gyanúsítotti kihallgatásán a sofőr elismerte felelősségét a baleset okozásáért, és elmondta azt is, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában