Light Friday

2022.10.30. 16:35

Százszázalékos árzuhanást hoz az akció

November 4-én a fényvisszaverő mellények, karpántok és villogók árát 100 százalékkal, azaz 0 forintra akciózák le. A fizetésmódja: a köszönöm lesz.

Zs.J.

Fotó: Novotni Ákos

November negyedikén, pénteken lesz a Light Friday napja. Az idei év a negyedik a sorban, hogy a rendőrség láthatóságot javító közlekedésbiztonsági eszközöket oszt a lakosoknak. A készlet erejéig többféle felszerelés kapható a kijelölt átvevőpontokon százszázalékos kedvezménnyel, egy mindenki által ismert szóért cserébe: köszönömért. Az akcióban 19 megye és a főváros vesz részt. Baranyában Pécsen az Árkád Bevásárlóközpontban várják a lakosokat, 09.00-12.00 óra között.

A Light Friday szorosan kapcsolódik az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén október 17. és december 4. közötti „Látni és látszani 2022” kampányába, amellyel szeretnék felhívni a figyelmet az őszi időjárás okozta vezetésbiztonsági kihívásokra. Ebben az időszakban a sofőrök felelőssége, hogy felkészítésék járművüket megváltozott út- és fényviszonyokra.

Az őszi-téli időszakban jelentősen romlanak a látási viszonyok így ez az akció kiváló lehetőséget teremt a gépjárművezetőknek arra, hogy ingyenesen nézessék át autójuk láthatóságát segítő berendezéseit az ablaktörlő lapáttól az index lámpáig, illetve hogy ugyancsak ingyenesen ellenőriztessék látásukat.

Az akcióban szereplő szervizek és optikák listája megtalálható a kampány honlapján (latnieslatszani.hu).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában