Csodát tettek a helyszínen

2022.11.23. 17:26

Megkönnyezte, majd levélben megköszönte a mentők heroikus küzdelmét az egyik szemtanú

Megkönnyeztem a heroikus küzdelmet és a sikerességet, írt egy baranyai nő, akinek levelét az Országos Mentőszolgálat tett közzé közösségi oldalán.

Zs. J.

Képünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: zef art

„Mohácson újraélesztés zajlott. Láttam, ahogy a család küzd a férfi életéért és hallottam a mentésirányító hölgy határozott, megnyugtató szavait, ahogy irányította őket” – írta köszönő levelében egy hölgy, akinek levelét az Országos Mentőszolgálat saját közösségi oldalán tett közzé.

Mint a levélíró írta, megérkezett a mentő és az a három férfi egységként működve hozták vissza az életbe a férfit, miközben a hozzátartozókkal is kedvesen viselkedtek.

„Igazi hozzáértésről és profizmusról tettek tanúbizonyságot a kollégáik. Én szociális gondozó vagyok, de megkönnyeztem a heroikus küzdelmet és a sikerességet. Úgy gondolom, hogy a mentésirányító hölgy és a három angyal a helyszínen csodát tettek és hálás vagyok, hogy szemtanúja lehettem egy ilyen pozitív kimenetelű életmentésnek” – írta köszönő levelében K. Vanda.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!