Törtek az autók

2022.11.07. 14:17

Óvatosan az utakon, a hétvégén sok volt a baleset

Több baleset is volt a megyében a hétvégén, szerencsére súlyos sérülés nem történt egyik esetben sem.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Villanyoszlopnak csapódott, majd az út menti árokban, fejtetőn állt meg egy személyautó Mohácson, a Jókai Mór utcában péntek este. A balesethez a mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik miután az áramszolgáltató munkatársai feszültségmentesítették a vezetékeket, áramtalanították és kerekeire állították az autót. A járműben ketten utaztak, mindketten önerejükből, könnyű sérülésekkel kiszálltak még a tűzoltók kiérkezése előtt.

Szombat délelőtt két személyautó ütközött össze a Petőfi Sándor utca és a Hunyadi utca kereszteződésénél Harkányban. Személyi sérülés nem történt. Délután Pécsett, a Bárány út és a Surányi Miklós út kereszteződésénél volt karambol. Két autó ütközött, két utast a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba szállítottak.

Szombat késő délután a 6-os számú főút Pécs-somogyi elágazásánál három autó ment össze, egy utast könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában