Az elfogásukról videó is készült

2023.01.31. 16:53

Bíróság elé állt a madám, a taxis és a hoteltulajdonos (videó)

A rendőrség 2021 szeptemberében közölte, hogy elfogták a a pécsi madámot, valamint két segítőjét. Az ügyüket a napokban tárgyalta a Pécsi Járásbíróság nyilvános előkészítő ülésen.

Zs. J.

Forrás: police.hu

Több helyszínen csaptak le a baranyai rendőrök 2021. szeptember 29-én. A rendőrségi akcióról akkor annyit lehetett tudni, hogy egy 67 éves nő prostituáltakat közvetített ki a vendégei számára, illetve pénzért esetenként az ismeretségi körébe tartozó férfiak számára lakásokra, rendezvényekre is szervezett, majd szállíttatott nőket. 

A szexmunkásokat egy 48 éves taxis vitte a különböző címekre, illetve a rendőrök egy 36 éves kozármislenyi férfit is elfogtak, aki a gyanú szerint a pécsi hoteljében biztosította a helyet a prostitúciós tevékenységnek.

A vádiratban leírták szerint a 67 éves nő korábban egy pécsi szórakozóhelyet üzemeltetett, amit a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet következtében 2021. március elején ideiglenesen be kellett zárnia, ezért megélhetésének biztosítása végett elhatározta, hogy az ismeretségi körébe tartozó, prostituáltként dolgozó nőket fog kiközvetíteni férfiaknak.

A másodrendű vádlott férfi korábban taxisofőrként dolgozott, így ismerte meg az elsőrendű vádlottat. A 67 éves nő telefonon vette fel a kapcsolatot a férfiakkal, és a megadott címre a volt taxis szállította ki a prostituáltakat. A ház előtt megvárta a lányokat, majd a prostitúciós tevékenységért kapott összeget átadta azt a 67 éves nőnek.

A madám 2021. március megkereste a harmadrendű vádlott férfit, aki egy pécsi hotel ügyvezetője volt, és közölte, hogy „lányainak” a munkájukhoz szeretne kibérelni több szobát a szállodában. A hoteltulajdonos a kérést teljesítette, és 2021. március elejétől 2021. május elsejéig állandó jelleggel két szobát tartott fenn, szükség esetén pedig további szobákat is biztosított a szexuális cselekményt végző prostituáltaknak, szobánként napi 10 ezer forintért.

A Pécsi Járásbíróság a madámot két év börtönre ítélte, melynek végrehajtását négy év próbaidőre felfüggesztette, és 760 ezer forint pénzbüntetést szabott ki, továbbá 400 ezer forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el vele szemben.

A volt taxist egy év hat hónap börtönre ítélte a bíróság, melynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette, és 280 ezer forint pénzbüntetést rendelt el, míg a hoteltulajdonost több mint 1.400.000 forint pénzbüntetésre ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész fellebbezést nyújtott be a madám és hoteltulajdonos esetében  súlyosításért, míg a prostituáltakat szállító férfi fellebbezést terjesztett elő a büntetése enyhítése végett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!