Nem csak fogyasztotta az árut

2023.01.30. 16:14

Egy drogdílert kaptak el a rendőrök Túronynál

Egy rutinellenőrzéssel indult a drogfogás.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Ground Picture

A rendőrök a napokban Túronyban ellenőriztek egy autót és annak két utasát. A jármű átvizsgálása során öt kristályos, kábítószer látszatát keltő anyagot tartalmazó csomag került elő. A sofőr elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt kábítószert. A lakásán megtartott kutatás során további 13 darab ismeretlen eredetű tablettát találtak a rendőrök. A kristályos anyag az előzetes igazságügyi vegyészszakértői vélemény szerint kábítószernek minősül.

A rendőri nyomozás során az is kiderült, hogy a 27 éves kistapolcai férfi nem csak saját fogyasztásra vett kábítószert, hanem kereskedett is azzal. A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Az ügyben a nyomozóhatóság egy 39 éves siklósi férfit is kihallgatott. Őt kábítószer birtoklásával gyanúsítják, míg a 27 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!