Két napja nem tudnak róla semmit

2023.01.31. 15:21

Eltűnt egy tizenhat éves pécsi lány

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 16 éves lány eltűnése kapcsán.

Zs. J.

Fotó: ChiccoDodiFC

A 16 éves lány a Pécs, Feketegyémánt téri otthonából tűnt el, telefonja és személyi okmányai nincsenek nála, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A lány eltűnését január 29-én jelentették be a rendőrségen.

Forrás: police.hu

Lakatos Anasztázia 152 centiméter magas, normál testalkatú, zöld szeme és hosszú, barna haja van, oldalt szőkített csíkokkal. Utolsó ismert ruházata: rózsaszín, rövid, kapucnis kabát, fekete farmernadrág és fehér sportcipő, oldalt bordó csíkkal.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Anasztáziát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!