Késelés történhetett

2023.01.29. 14:53

„Hatalmas sikoltozást hallottam” - mondta egy környékbeli

Zs. J.

Olvasónk jelezte, hogy késelés történt vasárnap kora délután Pécsen a kertvárosi Éva utcában.

Vasárnap kora délután több rendőrautó és mentő érkezett a Kertvárosi Éva utca áruháza elé. Tudósítónk a helyszínről annyit közölt, hogy jelenleg öt rendőrautó van az utcában, és egy mentőkocsi.

– Volt, aki azt mondta, hogy hatalmas sikoltozást hallott. Ő szerinte, egy nő lehetett, akit ordított, de hogy ő lett volna az, aki megsérült, azt nem tudta – említette tudósítónk a helyszínen. A tudósítónk beszélt egy helybelivel, aki annyit közölt, hogy ő úgy tudja, késelés miatt érkeztek a rendőrök.

Arra járók olyat is említettek, hogy valakinél pisztoly is lehetett. Egy kisgyerek is érintett lehet a dologban, őt emlegették a mentők körül összegyűltek, valamint egy felvételt vélhetően a támadásról.

A helyszínen egy sérült ablakú szürke autó is áll, állítólag az is a támadás áldozata lett.

Frissítés:

A Baranya megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya kérdésünkre elmondta, hogy két társaság szólalkozott össze az Éva utcában vasárnap kora délután. A szóváltás egy idő után verekedéssé fajult, ami miatt egy embert kórházba kellett szállítani, de azt hozzátették: nem késelés miatt vitték kórházba, a sérülései a verekedésből adódtak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!