Több üzletből is lopott

2023.01.30. 16:10

Két biztonsági őr teperte le a tolvajt a pécsi bevásárlóközpontban

Ruhát lopott egy pécsi bevásárlóközpontból egy férfi, de lebukott. Mint kiderült, a Pécsi Törvényszék már korábban elfogatóparancsot adott ki ellene.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Andrey_Popov

A biztonsági őrök tartóztattak fel egy férfit január 27-én az egyik pécsi bevásárlóközpontban, mert gyanúsan viselkedett, illetve úgy látták, ruhát tett a hátizsákjába. A 26 éves férfi épp kilépett az üzletből, amikor az őrök megállították. A férfi ekkor dulakodni kezdett a biztonságiakkal, mindhárman a földre kerültek, végül az őrök a rendőrök megérkezéséig visszatartották a férfit. A rendőrök a hátizsákjának átvizsgálása során nem csak a lopott ruhát találták meg, hanem kiderült, hogy egy másik boltból származó fülhallgató és hangszóró is van nála.

A férfi a testvére adataival próbálta meg igazolni magát, azonban nem járt sikerrel. Kiderült, nem véletlenül próbálkozott félrevezetni a rendőröket, ugyanis ellene a Pécsi Törvényszék kitartottság és garázdaság büntette miatt is elfogatóparancsot adott ki.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként, ahol elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatását követően a rendőrök az elfogatóparancsnak megfelelően a szabadságvesztés letöltése érdekében átadták őt a Baranya Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!