Összeszólalkoztak

2023.01.31. 15:26

Mankóval verte halálra bérlőtársát a férfi

Halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen a napokban a Baranya Vármegyei Főügyészség , aki lakótársát egy mankóval halálra verte.

Zs. J.

Forrás: Pécsi Járási Ügyészség

A vádirat szerint a két férfi együtt lakott bérlőként Pécsett, akik tavaly nyáron ittas állapotban összeszólalkoztak. Ekkor az egyik férfi fejen ütötte a másikat, aki az ütéstől a földre esett. A megtámadott férfi mankója segítségével feltápászkodott a földről. A támadója ekkor újra földre lökte a férfit, elvette a mankóját és azzal többször lesújtott.

Forrás: Pécsi Járási Ügyészség

A megtámadott férfi segítségkiáltására a társasházban lakók kirohantak, az egyik lefogta a támadót, és értesítették a mentőket, rendőröket. A megtámadott, sérült idős férfit a  mentők kórházba szállították, ahol azonban a bántalmazás következtében elhunyt.

A vádlott - aki a vádemeléskor letartóztatásban van - cselekménye halált okozó testi sértés bűntettének a megállapítására alkalmas, mely bűncselekmény büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés. 

Forrás: Pécsi Járási Ügyészség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában