Többrendbeli lopás

2023.01.23. 11:43

Pénztárcákra szakosodott, lebukott az ötvenhárom éves vokányi hölgy

Két pénztárca és egy kistáska ellopásával gyanúsítanak a rendőrök egy vokányi nőt.

Zs. J.

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

A pécsi nyomozók  január 21-én őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását annak az 53 éves vokányi nőnek, akit több lopással is gyanúsítanak.

A gyanú szerint a nő január 18-án délután egy cipőboltban elemelt egy pénztárcát egy őrizetlenül hagyott táskából. A nőt tetten érték, így az eltulajdonított tárcát visszaadta. A rendőrök ekkor előállították a rendőrkapitányságra, lopás bűntett elkövetése miatt eljárást indítottak ellene, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig szabadon bocsátották.

A tolvaj azonban nem tétlenkedett, január 20-án délután az egyik áruházban a pénztárnál való várakozás során ellopta egy férfi kistáskáját a bevásárlókocsiból. Másnap egy másik üzletben pedig szintén pénztárcát lopott egy, a bevásárlókocsiban hagyott női táskából, illetve egy férfi nadrágjának a zsebéből is megpróbálta kiszedni a tárcát, azonban ez nem sikerült neki, mert a sértett észrevette, hogy mire készül.  

A rendőrök a nőt elfogták, majd ismét gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene többrendbeli lopás, valamint lopás kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában