Óvatosan az utakon!

2023.02.09. 17:00

Elhunyt a kórházban a pécsi Tüzér utcánál elgázolt gyalogos

Idén már a negyedik halálos kimenetelű baleset történt Baranyában.

Zs. J.

Fotó: Motortion Films

Mint azt korábban megírtuk, csütörtökön elgázoltak egy gyalogost Pécsen. A rendőrség most közölte, hogy egy sötét ruházatban lévő gyalogos akart átkelni az úton február 8-án az esti órákban a Tüzér utcában, amikor egy személygépkocsi sávváltás közben, eddig tisztázatlan okból és körülmények között elütötte. A gyalogos a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően belehalt a sérüléseibe.

Halálos kimenetű balesetek Baranyában:

Január 11-én 22 óra 4 perckor Nagyhajmásnál egy autó egy oszlopnak ütközött, majd felborult. A balesetben a személygépkocsi vezetője elhalálozott.

Január 27-én nem sokkal éjfél után a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező. A baleset hárman életüket vesztették.

Február 5-én 0 óra után pár perccel egy személyautó és egy kisteherautó ütközött február 5-én Szentlőrincnél. Egy ember életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában