Megköszönték munkájukat

2023.02.07. 13:36

Épségüket is kockáztatva segítettek a szélviharban a tűzoltók és az önkéntesek

Zs. J.

Forrás: ÖTE

Magyarországnak nem volt olyan pontja, amelyet ne érintett volna az erős szél, minden vármegyében keletkeztek károk. A legtöbb munkát a viharos időjárás Baranyában adta a tűzoltóknak.

– Hálánkat fejezzük ki a Pécsett, Szigetváron, Siklóson, Mohácson, Komlón, Sásdon, Sellyén, Villányon és Véménden éppen szolgálatot teljesítő és szabadságról berendelt hivatásos tűzoltóknak, a kárfelszámolást koordináló, megerősített létszámban dolgozó főügyeletnek és operatív törzsnek

 – köszönte meg a tűzoltók munkáját a lapunkhoz eljuttatott közleményében a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írták, köszönet illeti a Szabadszentkirályi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Szentlőrinci Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Szent Flórián Önkéntes és Ifjúsági Tűzoltó Egyesületet, a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesületet, a Mecseknádasdi Önkéntes Kiemelten Közhasznú Tűzoltó Egyesületet, a Majsi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Határszél Egyesületet, a Kökényi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Villányi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Szászvári Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Magyarszéki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, a Hit Gyülekezetét és a Vöröskeresztet, akik szabadidejüket feláldozva dolgoztak a hétvége folyamán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!