A terjesztőhöz is eljutottak

2023.02.10. 17:37

Gyanús lett a rendőröknek az elejtett csomag

A rendőrök egy közúti ellenőrzés során intézkedtek egy férfival szemben Pécsett. Kiderült, kábítószert fogyasztott, kábítószergyanús anyag is volt nála, és rövid időn belül elfogták az őt kristállyal ellátó nőt is.

Zs. J.

Forrás: police.hu

A rendőrök február 8-án az esti órákban ellenőrizték egy autó sofőrjét és annak két utasát. Az egyik utas az intézkedés megkezdésekor a kezéből a lábához ejtett egy fényes csomagot, majd miután a rendőrök felszólították, hogy szálljon ki, elmondta, hogy a nadrágzsebében is van egy csomag. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív jelzést adott, a két kábítószergyanús csomagot pedig a rendőrök lefoglalták. A rendőrök a 33 éves pécsi férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

Az ügy azonban itt nem ért véget, a nyomozó hatóság látókörébe került egy nő is, akivel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy ő látja el a 33 éves férfit kristállyal. Rövid időn belül már kopogtattak is nála a nyomozók. A nő lakásán tartott kutatás alkalmával két helyen is találtak kábítószer látszatát keltő anyagot, azonban a kábítószer-gyorsteszt nála negatív eredményt mutatott.

A 39 éves nőt szintén előállították és kihallgatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!