Krimibe illő jelenet volt

2023.02.28. 18:44

Hétszáz doboz cigit rejtett a bolt előtti fekete bőrönd

Sz. Zs.

A kép illusztráció

Fotó: fongbeerredhot

Egy élelmiszerüzlet előtt elhagyott bőröndöt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, amelyből csaknem 700 doboz zárjegy nélküli cigaretta került elő.

Amint az a hivatal most nyilvánosságra hozott közleményéből kiderül, titokzatos, fekete bőröndre bukkantak az egyik dunántúli városkában egy élelmiszerbolt dolgozói a reggeli nyitáskor az üzlet előtt. Azt feltételezték, hogy valaki ottfelejtette, vagy egy utazó hagyta el, ezért a raktárukba vitték, hogy érdeklődése esetén visszaszolgáltathassák tulajdonosának. Néhány óra elteltével kinyitották a koffert, amely ruhák helyett meglepetésükre cigarettákkal volt megpakolva. A dolgozók a rendőrség segítségével értesítették a pénzügyőröket az elhagyott bőrönd tartalma miatt.

A csomag csaknem 700 doboz, mintegy másfél millió forint értékű, magyar zárjegy nélküli cigarettát rejtett. A pénzügyőrök a jövedéki termékeket lefoglalták és ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában