Sok van a rovásán

2023.03.28. 14:11

Leemelte a hátizsákot egy idegen válláról, majd eliszkolt vele

bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Aquarius Studio

Elfogták, majd előállították a rendőrök 2023. március 27-én azt a 30 éves pécsi férfit, aki több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható.

A beszerzett adatok alapján a férfi élettársával – egy 21 éves pécsi nővel – tavaly szeptemberben egy oktatási intézményből eltulajdonított egy mobiltelefont. Decemberben két esetben használta ki a kínálkozó alkalmat a vasútállomáson arra, hogy mire a tulajdonosok visszaérnek, a rövid időre őrizetlenül hagyott poggyászaikat – a benne lévő ruhákkal iratokkal, értékekkel – magával vigye, de idén márciusban attól sem riadt vissza, hogy az állomás parkolójában egy férfi hátizsákját a válláról leemelje, majd elfusson vele. A nyomozók a férfit gyanúsítják egy januári bolti lopással is, ekkor egy pécsi bevásárlóközpontban lévő elektronikai üzletből lopott el egy notebookot.

Kihallgatását követően a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását. Ellene hatrendbeli lopás elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!