Állt a bál

2023.03.01. 17:38

Madonnához riasztották a mentőket, akik Micimackót is ellátták

Az Országos Mentőszolgálat életmentői országszerte tizenhat jelmezes buliba kaptak riasztást az idei farsangi szezonban.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Vémi Zoltán

Az elmúlt héten sok településen, városban rendeztek farsangi mulatságot, ami bállal, vagy fergeteges bulival ért véget. Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán számolt be róla, hogy 16 jelmezes buliba hívták őket, de nem szórakozás, hanem a segítség miatt.

Volt, ahol boszorkányt, pingvint vagy Micimackót láttak el sérültet a mentők. Egy dunántúli férfi például Madonnaként szórakoztatta ittasan a társaságot, amikor az önfeledt produkció közben megsérült a bokája.

– Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és ellátták az 50 év körüli sérültet, akinek nem szegték kedvét az események, jókedvében még a hordágyon fekve ropta a betanult koreográfiát

 – említette a bejegyzésében az OMSZ.

„Madonnát” végül stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink, ami alatt olyan slágerek is felcsendültek mint a Papa Don’t Preach.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában