Nem történt tűzeset

2023.04.13. 13:18

Műszaki mentésekhez vonultak szerdán a pécsi tűzoltók

Három műszaki mentésnél avatkoztak be a baranyai tűzoltók szerdán – mindháromszor a pécsi hivatásos tűzoltók segítségére volt szükség. Tűzeset tegnap nem történt Baranya vármegyében - olvasható a katasztrófavédelem sajtóközleményében.

bama.hu (forrás: katasztrófavédelem.hu)

A kép illusztráció

Fotó: Firefighter Montreal

Kisteherautó és kamion ütközött össze szerda reggel Pécs közelében, a II. János Pál úton. A kisteherautó a kamion hátuljába csapódott bele, az ütközés következtében a jármű füstölni kezdett, a sofőr pedig beszorult. A füstölést a kamion sofőrje még a tűzoltók kiérkezése előtt, egy porral oltó készülék segítségével megszüntette. A pécsi hivatásos tűzoltók három járművel vonultak a balesethez, a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták a járműveket, a kisteherautó sofőrjét feszítővágó segítségével kiszabadították, majd kiemelték őt a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Fél óra múlva Pécsett, a Zsolnay Vilmos úton történt ráfutásos baleset, személyi sérülés itt szerencsére nem történt. A város hivatásos tűzoltói a helyszínt biztosították és az egyik autót áramtalanították.

Este, negyed kilenc magasságában a Tímár utcába vonultak a pécsiek, miután a szélben egy reklámtábla megrongálódott és a gyalogosokat veszélyeztetve a magasban lógott. A tűzoltók leszerelték a táblát, ezzel megszüntették a veszélyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában