Vármegyei tűzoltó verseny

2023.06.05. 09:00

Habpartival ünnepelték a bezsebelt helyezéseket

bama.hu

Forrás: Szent Flórián ÖTE hivatalos Facebook oldala

A Szent Flórián ÖTE vasárnap a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Baranya Vármegyei Tűzoltó Szövetség és a Szigetvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület által szervezett Baranya Vármegyei Önkéntes Tűzoltó versenyen vett részt – olvasható az egyesület közösségi oldalán.

A verseny tűzoltóautó-felvonulással kezdődött, ahol a résztvevő csapatok gépjárművei egy tiszteletkört tettek Szigetváron, majd a főtéren ünnepélyes keretek között került sor a koszorúzásra.

A koszorúzást követően a csapatok a Szigetvári sportpályán mérték össze képességeiket 800-as váltó, hagyományos ifjúsági CTIF, valamint kismotorfecskendő szerelő versenyszámban. 

Az egyesület 800-as váltó és kismotorfecskendő szerelő versenyszámban vegyes kategóriában 1. helyezést ért el. Az önkéntes tűzoltók ifjúsági csapata is részt vett a Hagyományos Ifjúsági CTIF versenyszámban, ahol fiataljaink 3. helyezést értek el.  

A délutáni órákban a versenyt követően az egyesület egy része Töttös településre távozott egy habparti megrendezésére - olvasható az egyesület közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában