Elfogás

2023.08.04. 13:32

Prostitúcióra kényszerítette egy nő az ismerősét

Pécsett, a Pákolitz István utcában fogták el a rendőrök 2023. augusztus 3-án reggel azt a 23 éves nőt, aki a gyanú szerint prostitúcióra kényszerítette egyik ismerősét – adta hírül a police.hu.

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Dzelat

A nő kihasználta a 19 éves sértett kiszolgáltatott helyzetét, és 2022 nyarán kiutazott vele külföldre, majd ott fenyegetéssel, bántalmazással prostitúciós tevékenység végzésére kényszerítette.

A feltételezett elkövető elvette a sértettől a pénzt, amit ezzel a munkával keresett, és azt a saját megélhetésére fordította. A nő az így szerzett közel 6,5 millió forintból egy autót, valamint ékszereket is vásárolt magának. Ezt követően 2023 áprilisában újra visszavitte a sértettet külföldre, és az ez alkalommal megkeresett csaknem 2,5 millió forintot szintén elvette tőle, majd külföldön is hagyta a fiatal nőt.

A rendőrök előállították a 23 éves nőt a főkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként. Ezt követően őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Ellene emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetése miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!