Rendőrségi nyílt nap

2018.04.21. 14:37

A fegyvereket is megnézhették a gyerekek Siklóson

Óvodások, és iskolások ismerkedhettek meg a rendőrség munkájával pénteken Siklóson - olvasható a police.hu oldalon.

bama.hu, fotó: police.hu

A program keretében a gyerekek megtekinthették a szolgálati gépjárműveket, a fegyvereket, ujjnyomatot vehettek le. Ügyességi feladatok alkalmával a résztvevők tapadókorongos íjjal lőhettek célba, részegszemüvegben labdákat dobálhattak kosárba, a kicsiknek pedig a játszóházban tartottak kreatív foglalkozást a rendőrök.

A szervezők a különböző ügyességi feladatok mellett intézkedéstaktikai, és kutyás bemutatóval is készültek a közel 600 fős gyermeksereg részére.

A program keretein belül meghirdetett bűn- és balesetmegelőzési vetélkedőn az általános iskolák tanulói 6 fős csapatokban, öt állomáson keresztül tesztelhették tudásukat és ügyességüket.

A verseny első helyezettjei az Újpetrei Általános Iskola tanulói lettek, akik büszkén vették át jól megérdemelt nyereményüket, de a szervezők valamennyi csapat lelkesedését és kitartását ajándékokkal jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!