krimi

2018.02.24. 09:37

Alvó ismerőseit fosztotta ki egy baranyai férfi

Együtt italoztak, majd kifosztotta alvó ismerőseit egy férfi Komlón.

bama.hu

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 37 éves ági férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfit 2017. november 3-án este a sértett meghívta komlói lakásába, ahol együtt italoztak.

Miután a sértett, és annak élettársa elaludt, többek között egy LED tévét, egy mobiltelefont, két darab hangszórót, valamint ékszereket tulajdonított el a férfi a lakásból. A sértettek csak másnap reggel vették észre, hogy több használati tárgyuk is eltűnt, amíg ők aludtak, ezért feljelentést tettek a rendőrségen. A rendőrök a férfit 2017. november 4-én délben elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. Az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták, majd azokat visszaadták a tulajdonosaiknak.

A gyanúsított ellen – előzetes letartóztatása mellett – folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában