Szolgálnak és védenek

2018.04.21. 10:52

Baranyai rendőrök és tűzoltók munkáját ismerték el

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői pénteken az V. Rendőr- és Tűzoltónap alkalmából adtak át elismeréseket a Baranya Megyei Önkormányzat Dísztermében.

bama.hu, fotó: police.hu

Az ünnepségen a rendőrség és a katasztrófavédelem, valamint a társ- és rendvédelmi, illetve az együttműködő szervek képviselői vettek részt – írja a police.hu.

Nagy Csaba, a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke köszöntőjében méltatta a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját és kiemelte, hogy a megye közbiztonsága és közrendje kiegyensúlyozott.

A köszöntő után Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 85, Mácsai Antal tűzoltó ezredes, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója pedig 19 kollégát részesített elismerésben.

A jelenlévők ezt követően a Vivat Bacchus Énekegyüttes színvonalas műsorát hallgatták meg.

Idén a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság volt a rendezvény házigazdája.

A program folytatásaként május 5-én közös Rendőr- és Tűzoltó Nyílt Napot tartanak Pécsett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Engel János József utcai laktanyájában.

Rendőrnap alkalmából Magyarország belügyminisztere rendőr ezredesi rendfokozatba előléptette Balogh László rendőr alezredest, a főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesét, rendőrségi tanácsosi címet adományozott Zsdrályevics János címzetes rendőr főtörzszászlósnak, a Mohácsi Rendőrkapitányság, Bólyi Rendőrőrs szolgálatparancsnokának, és 60. születésnapja alkalmából aranygyűrűt adományozott Heresznyei Zsuzsanna rendőr ezredesnek, a főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat szolgálatvezetőjének.

Utóbbi elismeréseket az érintettek a Belügyminisztérium, és az Országos Rendőr-főkapitányság ünnepségén vették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában