bírósági tárgyalás

2018.11.12. 19:22

Brutálisan rugdosta volt osztálytársát a gyanúsított

Brutális kegyetlenséggel ölte meg korábbi osztálytársát egy 54 éves ladi férfi, akit a bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt, ám az ügyész és a védő fellebbezést jelentett be, így az ügy a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik kedden.

Zs. J.

Az áldozat, egy szigetvári férfi 2015 karácsonyán Kaposvárra indult meglátogatni ismerőseit. A biciklije az út során meghibásodott, így azt egy ismerősénél hagyta a Somogy megyei Ladon. 2016. januárjában visszatért a faluba a biciklijéért. A volt osztálytársával a helyi kocsmában találkoztak. Együtt poharazgattak, majd záróra előtt a ladi férfi házába mentek. Itt összevesztek, mikor a házigazda egy téglával fejbe verte ismerősét, majd a földön tovább ütötte és acélbetétes munkásbakancsával rugdosta. A bántalmazásba a férfi belehalt. A holttestet benzinnel lelocsolta és meggyújtotta, majd a maradványokat a lakóház melléképületében elásta.

Az áldozat eltűnése miatt a Szigetvári Rendőrkapitányság indított közigazgatási eljárást, jelezték a somogyi rendőröknek, hogy a férfi bűncselekmény áldozatává válhatott. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. július 4-én rendelt el nyomozást emberölés miatt, és pár hónap múlva elfogták a gyilkost.

Címkék#tárgyalás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában