Mohács-Majs

2018.11.08. 14:59

Előkerült a pár napja eltűnt majsi lány

A rendőrség visszavonta a lány eltűnése miatt elrendelt körözését. Amint arról hírt adtunk, múlt péntek óta nem tudtak a 17 éves majsi lány hollétéről, s a rendőrség is elrendelte a körözését. 

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

A majsi lány családja a közösségi oldal segítségével is kereste. Húga azt tette közzé, hogy múlt pénteken délután Bátaszéken tűnt el.

„Tudomásunk szerint 14:30-as busszal indult el Bajáról majd leszállt Bátaszéken átszállás miatt. Egy idős pár megállította, majd feltehetően egy sárga kocsiba szállt be, azóta a telefonja foglaltat jelez illetve szombat reggel óta ki van kapcsolva.„

Ugyancsak a közösségi oldalon tudatta a család, hogy a lány előkerült, hozzátéve, hogy további információkat nem kívánnak adni.

A megyei rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre mindössze annyit mondtak, hogy visszavonták a lány eltűnése miatt elrendelt körözését, további részleteket – a törvényi kötelmek miatt – nem közöltek.

A vonatkozó szabályok miatt lapunk sem hozhat nyilvánosságra bővebb részleteket, csupán annyit, hogy információink szerint a lánynak nem esett baja, valamint azt, hogy értesüléseink szerint a rendőrség nem indított nyomozást, így bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában