baleset

2018.04.26. 20:19

Felborult egy autó a Kálvária utcában

Súlyosnak tűnő baleset történt csütörtökön este Pécs belvárosában. Egy autó fejtetőn állt meg. A forgalom félpályán haladt.

dg (bama.hu), fotók: dg

Mint a rendőrség sajtószóvivőjétől, Popovics Dejantól megtudtuk, a sofőr ki tudott szállni a saját lábán a felborult járműből. A mentők vizsgálták a helyszínen a férfit, az hogy milyen fokban sérült, egyelőre nem derült ki. Az autó kidöntött egy kandelábert, ezért az áramszolgáltató munkatársai is a helyszínre érkeztek.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogyan történt a baleset, feltehetően a padka dobta meg az autót.

A rendőrség honlapján péntek reggel közölte, hogy 45 éves helyi férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott, ezért őt a rendőrök további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a balesetben könnyű sérülést szenvedő férfi még vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A gépkocsivezető ellen a Pécsi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A baleset körülményeit a rendőrök vizsgálják, a helyszínelés ideje alatt félpályán engedték a forgalmat. Az éjszakai órákra a szilánkokat eltakarították, a káreseményt felszámolták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!