Zivatar

2018.08.14. 18:29

Károkat okozott a vihar Baranyában

Kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat.

bama.hu

Orlando, 2017. szeptember 12. Kidőlt fa egy ház előtt a floridai Orlandóban 2017. szeptember 11-én, az Irma hurrikán elvonulása után. Floridában a szélvihar tíz halálos áldozatot követelt. (MTI/EPA/Gerardo Mora)

Az országon átvonuló zivatarrendszer nyomán kidőlt fákhoz és leszakadt villanyvezetékekhez riasztják a tűzoltókat az ország több megyéjében.

Mohácson, a Felső-Dunasor utcájában fa dőlt az úttestre, míg a Kórház utcában egy parkoló gépkocsira borult egy kettétört fa ága. Mindkét esetben a mohácsi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Tolna megyében Tamásiba, Gyönkre, Kakasra, Dombóvárra és Zombába is riasztották a tűzoltókat. A letört faágak villanyoszlopokra dőltek, valamint forgalmi akadályt okoztak. A megye tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Fejér megyéből is több bejelentés érkezett viharkárok miatt. Dunaújvárosban, Berhidán, Cecén és Polgárdiban is dolgoznak a megye egységei a károk felszámolásán. Somogy, Veszprém és Bács-Kiskun megyét is érintette a viharos erejű szél és a jelentős mennyiségű csapadék. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában