krimi

2018.05.14. 07:00

Kocsmában csábította el, majd bezárta és verte szerelmét egy szigetvári férfi

A huszadik héten sem maradunk különleges bűnügyi esetek nélkül a megyében, hiszen több nem mindennapi ügy kezdődik vagy folytatódik a bíróságokon. Az egyik ilyen során került a vádlottak padjára egy férfi, akik a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésével is gyanúsítanak.

HLB

A vádirat szerint az illető egy kocsmában ismerkedett meg alkalmi nőismerősével, majd az italozást követően felajánlotta neki, költözzön hozzá szigetvári lakásába, ahol az anyjával együtt élt.

A sértett nő beleegyezett, és még aznap együtt tértek haza a férfi lakásába. A gyors szerelem azonban még gyorsabban elmúlt, állandóan veszekedtek, a férfi folyamatosan bántalmazta új szerelmét. A nő megpróbált elmenekülni, de a féltékeny(?) férfi ezt nem engedte, sőt, ilyenkor nagyon elverte. A nő csak újdonsült urával mehetett ki a lakásból, de olyankor is sem volt mód arra, hogy az asszony elszökjön.

A kálváriára végül a zsaruk tettek pontot, amikor rendőri intézkedésre került sor a vádlott lakásán, a nő ekkor tudta elmondani szörnyű történetét, egyben feljelentést is tett.

A Szigetváron kedden folytatódó tárgyaláson az is kiderült, hogy a több mint egy hónapig tartó rémálom során az áldozat a rendszeres bántalmazás következtében többszörös, nagyobb kiterjedésű zúzódásokat és töréseket szenvedett el, amellett, hogy a vádlott a személyi szabadságától is megfosztotta.

Pécsen hétfőn folytatódik a pere annak a biztonsági őrnek, akit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolnak. Amint arról korábban már beszámoltunk, a Pécsi Egyetemi Napok alatt egy erősen részeg fiatal nem bírt magával, többször is provokálta a vádlottat, mígnem a diszkó előtt kapott egy öklöst az őrtől. A fiatal olyan szerencsétlenül esett, hogy tarkója a földhöz csapódott; emellett súlyos orrcsonttörést és nyílt koponyacsonttörést szenvedett.

Szerdán kezdődik – szintén Pécsen – annak a helyi férfinek a pere, aki félrevezette a hatóságokat. A vád szerint a férfi feljelentést tett a rendőrségen, hogy egy pécsi telephelyről általa bérelt keretállványokat loptak el kilencmillió forint értékben. A nyomozás során azonban kihallgatásakor bevallotta, hogy az állványokat kölcsönadta, ezt akarta palástolni a hamis feljelentéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában