krimi

2018.08.14. 10:10

Kukával akart rabolni egy férfi Pécsen

Hangos zajra riadtak fel a belváros lakói a napokban a megyeszékhelyen a Rákóczi úton, ami nem és nem akart alább hagyni. Amikor kinéztek az ablakon, látták, hogy egy férfi ütemesen üti az egyik bolt kirakatát egy nagyobb tárggyal.

Zsigmond József

Elmondásuk szerint az üveg körülbelül harminc–negyven percig bírta az „ütlegelést”, mikor óriási robajjal betört. A lakók értesítették a rendőrséget, akik bejelentés után pár perc múlva már a helyszínen voltak.

Mint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, a bolt előtt a járőrök egy férfira lettek figyelmesek, aki éppen az értékes porcelánokat pakolta ki a betört kirakatból.

Arra is fény derült, hogy mi volt az a nagy tárgy, amivel a kirakat üvegét betörte. A 38 éves férfi a közelben lévő fém kukát akasztotta ki a helyéről, és azt használta fel üvegtörő kosként.

A nem mindennapi bűncselekmény kapcsán a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit előállították és kihallgatták gyanúsítottként, aki a tettét beismerte. A rendőrök az ellopott porcelánokat lefoglalták, majd visszaadták az üzlet tulajdonosának. A gyanúsított ellen lopás bűntette miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában