begőzölt a kompánia

2019.05.18. 16:11

„Megöllek, a k.... anyád.” – Fékcsikorgatás után hárman pattantak ki a kocsiból a pécsi belvárosban

Filmbeillő krimijelenet játszódott le pénteken este a pécsi Széchényi téren az egyik gyorsétteremnél. Egy ott dolgozót fenyegettek meg az ismeretlenek.

Zsigmond J.

Olvasónk jelezte, hogy munka után indult haza az Irgalmasok utcáján péntek este, amikor elhagyta a Széchenyi tér alsó részét, és a dzsáminál tartott, nagy fékcsikorgatásra, dudálásra, majd óriási kiabálásra lett figyelmes. Mint elmondta, olyan volt mintha egy filmbe csöppent volna. A téren tartózkodó körülbelül száz ember egyből „lefagyott”. Sokaknak félre kellett ugraniuk a kocsi elől, ami egyfolytában dudált, amikor a térre gyorsan bekanyarodott.

Mikor hátra fordult szemtanúnk, azt látta, hogy a kocsi a téren az egyik gyorsétterem előtt megállt. Három férfi pattant ki belőle. Az egyik kezében egy hatalmas dorong volt látható. A társaság berohantak a helyiségbe. Közben hangosan kiabált az egyikük:. „Megöllek a k.... anyád.” Rövid időn belül távoztak. Bepattantak a kocsiba, majd elindultak az Irgalmasok utcáján. Hirtelen nagy fékezés, tolatás, fordulás következett. A gépjármű a Perczel Miklós utcáján távozott.

Mint egy közeli vendéglátó helyiségben megtudtuk a mai nap folyamán, náluk épp egy kisebb rendezvény zajlott. Arra lettek figyelmesek, hogy egy kocsi érkezett, majd távozott. Rövid időn belül rendőrautó jelent meg a helyszínen.

Úgy tudjuk, hogy szerelemféltésből történt az incidens a gyorsétteremnél.

Az esettel kapcsolatban 2019. május 17-én 23 óra körül érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy Pécsett, az egyik belvárosi vendéglátóhely előtt veréssel fenyegettek meg egy ott dolgozó személyt. Az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában