zavart

2018.01.09. 15:39

Pécsett is látták az eltűnt beteget

Decemberben szökött meg a szekszárdi pszichiátriáról Titkos Éva Erika, akit a napokban többen is látni véltek Pécsen.

Zs. J.

Egy fotót is készítettek róla az Árkádban múlt héten, majd később a Nagy Lajos király útján tűnt fel, számoltak be róla pécsiek a Facebookon az Eltűnt emberekért című csoportban, sőt a szerkesztőségünk egyik munkatársa is látta őt a bevásárlóközpontban. A nő már korábban, tavaly nyáron is elmenekült az intézetből. Akkor többen látták őt Budapesten, de feltűnt Veszprém megyében is. Titkos Évát október közepén sikerült megtalálni, majd december tizenegyedikén újra nyoma veszett.

A nő harminchét éves, Pakson született. Középmagas, vékony testalkatú, szőke hajú. Mentális betegsége miatt gyógyszeres kezelésre szorul. Barátságos, intelligens, ám nagyon félénk. Gyanakvó, ezért ha megszólítják, vagy ha egyenruhást lát, rögtön elszalad. Fél attól, hogy visszakerül a pszichiátriára. Az egyik országos lap szerint a kezelt beteg közgazdász végzettségű, bankárként dolgozott, de volt teniszedző is.

A rendőrség nyilvántartásában még mindig a keresett személyek között szerepel. Kérik, hogy aki az eltűnt jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az tegyen bejelentést a rendőrségen a 107-es vagy 112-es központi segélyhívón, vagy tárcsázza az ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számot.

Lapunk megkereste a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan azt a válasz kaptuk, hogy hozzájuk eddig semmilyen bejelentés nem érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában