krimi

2018.05.19. 18:20

Siklósi drogdílert csíptek nyakon a zsaruk

A rendőrök május 18-án 15 óra 40 perckor házkutatást tartottak egy siklósi ingatlanban, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a tulajdonos kábítószert termeszt otthonában.

bama.hu

A rendőrök a házkutatás alkalmával az ingatlanban kialakított rejtekhelyen 6 tő kábítószergyanús növényt, 116 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Siklósi Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és a rendőröknek azt is elmondta, hogy nemcsak termesztette, hanem árulta is a kábítószert.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, és előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában