krimi

2019.01.21. 14:56

Sok drogot találtak egy pécsi lakásban, hat év fegyházat kapott a díler

A Pécsi Törvényszék január 21-én kihirdetett ítéletével B. G. Zs. vádlottat kábítószer birtoklás bűntette miatt 6 év fegyházbüntetésre ítélte és 6 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

bama.hu

A vádlott férfi pécsi tartózkodási helyén lakossági bejelentést követően 2017. május 11-én tartottak házkutatást, amelynek során nagy mennyiségű kábítószert, műanyag tasakokba és alufóliába csomagolt, fehér színű, nedves állapotú port; zöld színű, tömör ágvégződéseket, különböző tablettákat foglaltak le.

Egy pécsi ingatlanban 49 darab 22 Long Rifle kaliberjelű, szovjet gyártmányú töltényt foglalt le a hatóság, amelyek lőszernek minősülnek, tartásuk hatósági engedélyhez kötött.

A bíróság a vádlottat az ellene lőszerrel visszaélés bűntette miatt emelt vád alól felmentette, mert az eljárás során nem volt bizonyítható, hogy a vádlott a fenti ingatlanban életvitelszerűen tartózkodott volna.

Az ügyész a fellebbezés bejelentésére három munkanap határidőt tartott fenn, a vádlott és védője az ítélet ellen enyhítés érdekében jelentettek be fellebbezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában