baleset

2019.02.16. 19:41

Villanyoszlopnak csapódott egy autó Szigetváron, két sérült

A Dencsházai út érintett szakaszán félpályán halad a forgalom.

bama.hu (forrás: Katasztrófavédelem)

Súlyos közúti balesethez riasztották a mohácsi és a szekszárdi hivatásos tűzoltókat kedden, röviddel egy óra után. A kiérkező egységek a Középmező utcában egy árokba borult személyautót, és rajta egy beton villanyoszlopot találtak. A katasztrófavédelem műveletirányító központja azonnal értesítette az áramszolgáltatót, aki rövid időn belül kiszakaszolta a szolgáltatást a baleset helyszínén. A tűzoltók először a hátsó ajtón keresztül próbálták megközelíteni a járműbe szorult sérültet, de a betonoszlop miatt nem fértek hozzá. Ezt követően feszítő-vágó segítségével megkezdték a villanyoszlop merevítő vasának feldarabolását, így sikerült eltávolítaniuk az oszlop felét, a másik felét pedig kézi erővel emelték le az autóról. Az oszlop eltávolítását követően talpra állították a gépjárművet, majd kivágták a sérültet az összeroncsolódott járműből.

Fotó: illusztráció

Villanyoszlopnak hajtott és kidöntötte azt egy személygépkocsi Szigetváron, a Dencsházai úton szombaton este. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentési munkálatokat és a helyszínre kérték az áramszolgáltató munkatársait. Elsődleges információink szerint a balesetben két embert megsérült, egyikük súlyosan, őket a mentők ellátják. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában