baleset

2018.02.13. 17:30

160-nal rongyolt az M6-oson, elaludt a volánnál, de megúszta!

Nemrég került napvilágra egy videofelvétel, amelyen az látható, hogy egy sofőr 160 km/h-s sebességgel haladt az M6-os autópályán, amikor pár másodpercre elaludt a volánnál. Hatalmas szerencséjére nem történt komolyabb baj.

bama.hu

A Daily Mail hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amelyen egy magyar autós egy előzés után néhány másodpercre elaludt a kormánynál és lesodródott az útról. A sofőr Pécs felé haladt az autópályán a valószínűleg tavaly készült videón.

A hírportál a videót feltöltő férfiről kiderítette, hogy jó, meleg időben történt az eset, s feltehetően azért bóbiskolt el, mert teleette magát.

A felvételt a férfi Volvo XC90-es kocsijának fedélzeti kamerája készítette, s azon jól látszik, hogy 163 kilométeres sebességgel sodródott le az útról, de szerencséjére a szalagkorlát lefékezte az őrülten robogó autót, a bent ülők – köztük egy gyerek – minden sérülés nélkül megúszták a balesetet, ami komolyabb tragédiához is vezethetett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!