Start-munkaprogram

2018.02.16. 09:30

Folyamatosan szükség van a munkájukra

Már évek óta részt vesz a település a közfoglalkoztatásban, azonban mint Gaszt Árminné polgármester asszony elmondta, folyamatosan csökken a figyelembe vehető munkaerő.

H. Zs.

Dány, 2017. január 11. Közmunkások aprítják fel a Belügyminisztérium által meghirdetett tüzelõanyag-pályázat keretében elnyert támogatásból vásárolt tûzifát Dányban 2017. január 11-én. A minisztérium saját keretébõl biztosít tüzelõanyag-támogatást az ötezer lakos alatti településeken élõ rászorulóknak, a pályázat 180 ezer embernek jelent segítséget. MTI Fotó: Kovács Tamás

A Start-munkaprogramban, illetve a hosszú távú foglalkoztatásban átlagosan 10–15 helybelinek biztosítanak munkát.

– Mivel kedvezőnek mondható a foglalkoztatási arány a településen a helyben, illetve a környéken működő vállalkozásoknak, gazdaságoknak, szezonális munkának köszönhetően, ezért alacsony a munkanélküliek száma. Ugyanakkor a településen szükség van a közmunkásokra, komoly segítséget jelentenek az önkormányzatnak a parkok, a temető, a közterületek gondozásában, a karbantartási munkák, a kisebb felújítások elvégzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában