Gödre

2018.02.24. 09:26

Jótékony célra süthetik a fánkot

A hétvégén már negyedik alkalommal rendeznek fánksütő versenyt Gödrén. A közösség soron következő rendezvénye szombaton 14 órától lesz a művelődési házban, a szervezők baráti társaságok, civil szervezetek, települések csapatait várják.

N. L.

A sütőtudományt két kategóriában lehet bemutatni, hagyományos fánkot és modern verziókat is lehet készíteni – adták hírül a szervezők. Vásárt is rendeznek, azaz a helyszínen lehetőség lesz a versenyzők által elkészített fánkok megvásárlására. Az így befolyt összeg felajánlható, mellyel a Gödrei Körzeti Általános Iskolát és a Gödrei Napköziotthonos Óvodát támogatják a résztvevők.

A polgármesteri hivatalban a rendezvényig még kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők, de az már bizonyos, hogy nem csak sütni és árulni, de szórakozni is jól lehet majd az összejövetelen. A helyszínen ugyanis büfével, forralt borral, forró teával és sok szeretettel vár mindenkit a szervező Gödre önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!