Garé

2018.02.15. 15:00

Lecserélik az avult eszközöket

Több mint 650 ezer forintot gyűjtöttek össze a helyiek a hétvégi jótékonysági bálon. A rendezvény bevételéből, illetve a támogatásokból az Egészségház eszközeit és berendezéseit szeretnék korszerűsíteni, erre ugyanis sajnos tavaly nem nyertek támogatást.

Zs. K.

A bált azzal a céllal rendezték meg, hogy a védőnő a munkáját korszerűbb körülmények között tudja végezni.

A garéi önkormányzat tavaly az orvosi rendelő felújítására nyert támogatást, az Egészségház nyílászáróit egy kisebb összegű pályázati forrásból ki tudták cserélni, a helyiek jóvoltából pedig most a vizsgáló eszközök újulhatnak meg.  Vig Imre polgármester örömmel fogadta, hogy ennyien önzetlenül segítettek a jó célért. Mint mondta, a legújabb eszközük is 2003-ban vásárolt, a többi ennél jóval régebbi berendezés.

Volt, aki látás- és térlátás- vizsgálót vásárolt, más egy, a gyermekekre is alkalmazható vércukorszintmérőt adományozott. A most gyűjtött pénzből egy hallásvizsgálót szeretnének vásárolni, illetve a mérlegeket is le tudjuk cserélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!