horror Stories of Pécs

2018.04.06. 11:00

Ganxsta Zolee is csatlakozott az új részhez

Most készült el a Horror Stories of Pécs széria második epizódja, amely különlegesebb, mint az első, ugyanis a rendezők Ganxsta Zolee és a Kartel egyik számát csempészték bele a második részbe.

D. Zs.

Horrorsorozat forgatásába kezdett egy pécsi csapat, akik egymástól független, más-más témájú részeket kívánnak a nézők elé tárni. Az első rész után most jön a második, amelyhez egy igazi magyar híresség is a nevét adta.

– Úgy éreztem, hogy a saját zenéinken kívül egy ismert magyar együttes zenéjét is belecsempészhetnénk az új részbe, s mivel Ganxsta Zolee több évtizede meghatározó tagja nemcsak a magyar zenei életnek, de a médiának is, úgy gondoltam, egy próbát megér, így felvettem a kapcsolatot velük – árulta el Németh József, az egyik rendező, hogy miként jött szóba „Döglégy”Zoli bandája.

Az együttes tagjairól köztudott, hogy nagy horrorrajongók, ezért Németh József titkon nem is számított elutasításra, azonban olyan mértékű pozitív fogadtatásra sem, amellyel szembesült.

– Röviden, tömören elmondtam nekik, hogy kik vagyunk, mit csinálunk, mit szeretnénk tőlük és egyből belementek minden huzavona nélkül. Azóta több üzenetet is váltottam velük, nagyon laza és jó fej figurák.

A csapat egyébként az előző epizódhoz hasonlóan most is pár ezer forintos költségvetésből dolgozott, a felvételeket mobiltelefonnal és amatőr színészekkel hozták össze. A rendező elmondása szerint az új részen az előzőhöz képest abszolút a fejlődés jele látszik, egyre jobban belejönnek a filmkészítésbe.

– A legújabb részben a paranormális jelenségeken lesz a hangsúly, ugyanis ez az utóbbi időben a horror műfajában nagy népszerűségnek örvend. A történet főszereplője egy elátkozott baba lesz, amelyet a japán Asivadából küld haza egy testvérpár idősebb tagja a húgának Pécsre. Amint a baba kikerül gazdája kezéből, s más veszi birtokba, szörnyű kegyetlenséggel végez előző tulajdonosával – árult el egy kis ízelítőt Németh József.

A rendező nagy reményeket fűz ahhoz, hogy a nézők most is olyan nagy lelkesedéssel fogadják majd az epizódot, mint az előzőt, hiszen az elkészítés amatőr jellege ellenére rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a közönségtől, s a mai napig többen jelentkeznek szereplőnek.

A elsődleges céljuk a sorozattal a szórakoztatás, a publikum pozitív megnyilvánulása inspirálja őket arra, hogy folytassák, amit elkezdtek, s nem utolsó sorban nekik is kikapcsolódás leforgatni egy-egy részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában