pte

2018.04.20. 10:35

„Közgáz” sarok is lett a Páholyból

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (PTE KTK) és a Nagy Lajos Gimnázium együttműködésének eredményeképpen újult meg egy terem a gimnáziumban.

Zs. K.

A harmadik emeleti „Páholy” kistermet főként a diákönkormányzat, illetve az iskolaújság szerkesztősége használta, ezentúl pedig más foglalkozásoknak is teret adhat. Dobosi László igazgató és Takács András, a Közgazdaságtudományi Kar dékánhelyettese megköszönte a gimnázium egykori diákjának – mára már az egyetem munkatársának – azt a kezdeményezést, hogy más iskolákhoz hasonlóan a Nagy Lajos Gimnáziumban is létrejöhetett egy „közgáz” sarok.

– A Babits Mihály Gyakorló Gimnázium után innen jelentkezik a legtöbb diák a mi karunkra, ezért szerettük volna, ha itt is szorosabbra fűzhetjük az együttműködést – mondta Nagy Ákos, a PTE KTK marketing irodájának vezetője. Ez azt jelenti, hogy a Közgazdaságtudományi Kar rendszeresen tart majd olyan foglalkozásokat a diákoknak, amelyek pontosabb képet adnak arról, hogy mivel foglalkozik az ágazat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!